Jag kommer alltid att bli varm i kroppen när jag ser dig.

Hellujsan!Får väl börja med att be om ursäkt att jag inte bloggade igår men jag hade inte tid,hade fullt upp med att plugga inför SO provet.Men de gick rättså bra,fast jag hann inte klart med provet så jag skulle få fortsätta imorn,hehe.
Har varit i stallet med Frida och mockat oså,men nu ska jag skynda mig bort till köket.Glassen väntar,Kram,kram! 

Lär dig livets stora gåta älska,glömma och förlåta.


ph;Mina snyggingar!

Godmorgon!Vaknade rättså sent idag,fast de var skönt att riktigt få sova ut.Kan inte fatta att sportlovet är slut,det känns som att någon bara spolade hela lovet.Inte kul..Fast de finns en positiv sak med att tiden har gått så fort,de är att de bara är 4 små korta veckor kvar till jag får sätta mig på flyget till Thaaailand!Längtar som en tok!!
Fast jag kommer ju såklart att sakna min lilla prins men han kommer att ha de bra här.
Åker ut till stallet vid halv ett idag,och fint väder är så jag blir nog kvar där ett tag.Kram,kram!  






Min kärlek till dig är som rymden,den tar aldrig slut.


ph;Snygga hopphästen Dante.


Hejsan åkte ju till örebro efter stallet och jag fick med mig lite saker hem men de bästa var ett par blåa jeans.Skit snygga enligt mig.När jag kom hem från örebro så åkte jag direkt till stallet,och vi red ut.Mysigt!Men dom fick också jobba lite på ängen. Nu ska jag kolla lite på Mello,Puss & Kram!

Den 25 februari.

Sitter just nu i bilen,på väg till örebrooo.
Hihi,Puss!


Allting har ett slut.

Godmorgon!Är uppe tidigt idag eftresom att de är min tur att släppa ut hästarna.Fast ibland så tycker jag att de är skönt att gå upp tidigt,bara man vaknar till så.Efter vi har släppt ut hästarna så åker jag och mamma in till örebro,blir nog skitbra.Jag ska i alla fall ha ett par jeans med mig hem.Men vi hörs ikväll,Puss &Kram!

Thank you.


ph;Från idag.

I will always love you.


ph;Från idag.

Sitter just nu med datorn i knät och fötterna i ett fotbad,har en liten fixar kväll idag.Stallet idag var lika mysigt som igår,finns inte så mycket mer att säga.
Vi städade även i foderrummet idag och då fick vi syn på våra morötter,och de var inte fräscha.Usch!Men hönorna gillade dom iallafall,haha.

Livet är kort, men stort.


ph:Jag och Frida,i höstas.

Godmorgon!Vaknade runt halv tio,åt lite frukost sen tog jag med hunden ut i de fina vår vädret.Åker ut till stallet vid tolv idag.Och jag tror nog att vi ska fortsätta att utforska vägar idag med.Om ni kommer ihåg de så skrev jag en sak i förrgår,de var att de skulle hända något roligt idag.Och de var att jag skulle in till örebro med Nicolé.
Men jag har pratat med henne och hon skulle jobba hela dagen,så de blir inge..Hon åker dessutom till Thailand på söndag,så jag får inte träffa henne förns om en månad.Då vi också åker till Thailand,hihi.Så vi kommer att träffas där :) Just nu funderar jag på om jag hinner göra lite frasgodisar innan jag åker..

Det finns bara en lycka i mitt liv,och de är du.


photos:Jag

Fick ju med mig kameran idag,och såklart så ska ju ni också få de dem.


Lögner kan ta dig framåt i livet, men du kan aldrig vända åter.


ph:Min bubbe.photograph:Jag

Hejsan!Har suttit hela kvällen med att försöka fixa dendär dumma headern,men de går inte så bra.Men nu får de se ut såhär för jag orkar inte mer nu.
Dagen har i alla fall varit super mega bra!Värsta vår dagen och näst intill sommardag.Vi kom dit vi kvart över elva,mockade och fixade.Sen tog vi in dom små busarna.
Vi red på ett nytt ställe idag,igen hihi.Så himla kul att utforska,haha roligt ord jag andvänder.Men vi hittade i alla fall en skit mysig lite stig,jag verligen dog.Lite senare så dog jag en gång till för vi gick en liten sväng på vägen också och dedär ljudet,fy fasiken vad jag älskar de!

En vän är en person som kommer,när andra försvinner.



ph:jag och Master i somras,haha lägg märke till min högra armbåge.photograph:Frida

Godmorgon!Vaknade ungefär för en havtimme sen.Och på den halvtimmen har jag bara hunnit äta lite frukost
och sen satte jag mig här.När jag gick upp idag fick jag värsta super kicken,eller vad man ska säga.Jag vart jätte glad för att de var så himla fint väder,och jag bara hoppas att isen där ute i stallet bara smällter.För just nu så är de is i princip hela stallet,inte  kul..Men vi ska ut vid kvart i elva,elva och då ska vi försöka hacka bort lite is och fixa lite  därute :)Puss & Kram!


You have not lived until youve found something worth dying for.


ph:Frida när hon hoppade med Berra.photograph:Jag.

Hejsan!Idag fick de bli en liten uteritt med lilla prinsen.Vi utforskade lite nya vägar och galloperade
dessutom lite på ängen.Och efteråt så pysslade vi om dom lite extra,hihi.
Just nu har jag ricinolja i håret men ska snart ta en dusch och tvätta ur de.Efter de ska jag nog sätta på en film och sen sova.Och imorgon måste jag nog börja plugga till SO provet,blir nog en tråktorsdag.Men på fredag händer de skojiga saker,berättrar mer imorgon.Nu ska jag in i duschen,Puss& Kram!


20:40

Hallojsan,och välkommen till min nya blogg här på blogg.se.Ni kommer nu framöver att få fortsätta
att läsa om mig och min lilla sötnos till ponny,Primeur :)

RSS 2.0